dijous, 7 d’octubre del 2010

EXCURSIÓ A MASJOAN

El dia 26 de setembre es va convocar als socis i simpatitzants de l’associació a fer una excursió al mas SanJoan de Espinelves.
A les 9 del matí, desprès de que algú es va adormir, amb els cotxe es vam dirigir al nostre destí. Una vegada arribat, ens va rebre el propietari i els seu amics el gossos per després començar el passeig pel bosc. Només comença, unes espectaculars sequoies gegants, 3 metres d’amplada i 40 metres d’alçada feien algunes perquè us adoneu del que teníem al davant. Continuant el camí podríem trobar cedres, avets, teixos, sureres, etc... tot una sèrie d’arbres monumentals i sinó, grandiosos.
Després de ¾ d’hora aproximadament de caminar i escoltar les explicacions del guia, arribem de nou al lloc de començament. Quina estona mes agradable i tranqui-la vam passar.
Us preguntareu com es que en aquest lloc del nostre país han pogut arribar aquest arbres d’altres latituds i han crescut tant. El guia ens va explicar que el seu rebesavi era botànic i va fer portar de tot el món llavors d’arbres per plantar-los en els seus terrenys i el anys i la natura han fet la resta. Per tant en aquest finca es troben arbres de mes de cents anys.
Després de la passejada i visitar Espinelves, la gana va aparèixer i en un petit espai cedit pel propietari, entre mes arbres, vam treure les cadires taules, els entrepans, la truita, les patates, etc. etc. etc..... En fi, que amb pau i harmonia rodejats de natura es va fer el dinar. Potser es va faltar a trobar el cafè i la “migdiadeta” però no feia falta, la conversa i la sobretaula va fer que el temps passes i en un no res, eren les 5 de la tarda i apa cada casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Introdueix el comentari si ho desitges.